søndag den 25. juli 2010

Biscotti m. chokolade eller tørrede tranebær

Disse små tørre kager smager godt til kaffen :-)

Ingredienser:
4 tsk kakao med top
2 dl sukker
2 dl hvedemel
2 dl durummel
4 æg
150-200 g mandler
2tsk bagepulver

Bland hvedemel og bagepulver sammen og bland det med de andre ingredienser. Rul dejen til en pølse og bag rullen ved 180 grader i ca. 20 min. Tag rullen ud af ovnen og skær den i skrå stykker ca. 1 cm. i tykkelse. Fordel stykkerne ud på bradepanden og bag dem, med den flade side opad, ved 120 grader i 30 min.

Man kan lave disse kager med tranebær i stedet. Hvis man vælger dette, skal man blot udskifte kakaoen med 2 tsk vaniliesukker, tilsætte 100 g. tørret tranebær og kun 130-150 g. mandler, ellers er det samme fremgangsmåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar