mandag den 26. juli 2010

Tortellini med hvidvinssauce

Endnu en herlig ret, som min kusine har fundet på.

2 pers.

Ingredienser :
3 dl hvidvin
½ grøntsagsbuillon
4-5 fed hvidløg
1 tsk grøn pesto med top
1 lille bundt persille
½ dl fløde (eller creme fine)
1 tsk citronsaft
salt og peber
1 pk. tortellini med spinat og ricotta

Bring hvidvin, buillon og hvidløg i kog og lad det simre til væden er kogt ind til ca. halvdelen ca. 10 min. Tilsæt derefter persille samt pesto og lad det simre i yderligere 2 min. Tilsæt nu fløde og citronsaft salt og peber. Kog pastaen, som anvist på pakken. Dryp tortellinien af i et dørslag og bland til sidst med saucen.


Server med ruccula på toppen, friskrevet parmesan og groft brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar