søndag den 25. juli 2010

Chokolade muffins

De her muffins fandt jeg på Alletiders Kogebog for lang tid siden, men de er nu stadig gode.

ca. 30 stk.

Ingredienser:
75-100 g hakket chokolade
250 g mel
1 tsk natron
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk vaniliesukker
1 1/4 dl mælk
1 dl rapsolie
2½ dl A38 el. yoghurt naturel
1 æg

Bland alle tørre ingredienser i én skål (kun ca. 2/3 af chokoladen). Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk til massen er ensartet. Hæld den flydende masse i skålen med de tørre ingredienser og fold dem sammen med en ske (ikke en elpisker). Kom dejen i smurte muffinforme ca. 2/3 fyldt og drys med lidt ekstra chokolade. Bages ved 200 grader i 13-15 min. Muffins er færdige, når de giver lidt modstand, når man presser med en ske på toppen.

1 kommentar:

  1. Mums, de er virkelig lækre - også dem jeg altid sværger til, hvis jeg skal lave chokolademuffins :P

    SvarSlet