søndag den 25. juli 2010

Råkostsalat med kål

Denne råkostsalat er en godt alternativ til en almindelig grøn salat om sommeren.

Ingredienser:
1 spidskål eller sommerkål
1 bundt asparges
1 pose sugarsnaps
1 bundt dild
½ bakke karse

Dressing
2 spsk olivenolie
1 tsk honning
1 spsk balsamico eddike
salt, peber

Snit kålen meget fint og put den i et dørslag med knap 1 spsk salt og 1 spsk sukker og dræn kålen for væde (ca. 30-35 min). Skær asparges i mindre stykker og blancher dem i 30 sek., skyl med koldt vand lige efter (indtil man kan røre dem, uden at brænde sig), så de forbliver sprøde. Skær sugarsnaps på langs, hak dild og karse og bland alle ingredienserne sammen. Lav dressingen og hæld den ud over salaten.

(Salaten kan godt laves på forhånd)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar