onsdag den 28. juli 2010

Pølsehorn

Pølsehornene hitter hver gang!




(Inden de kommer i ovnen)


(Når de er færdige. I denne omgang har jeg brugt ca. 100 g. fuldkornshvedemel)









Ingredienser:
100 g margarine eller smør
2½ dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
450 g hvedemel
1 pakke pølser
æg eller mælk til pensling

Smelt margarinen i en gryde. Tilsæt vand og gær og rør indtil gæren er opløst. Tilsæt salt, sukker og hvedemel. Ælt dejen godt igennem. Skær pølserne over på midten, så du får 20 små pølser i alt. Del dejen op i 20 små portioner og tril hvert stykke til en tynd pølse. Vikl dejen rundt om pølserne. Lad pølsehornene hæve ca. 30 min. og pensl dem med æg eller mælk, inden du bager dem ved 200 grader i ca. 15 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar